Påmeldingen til landskonferansen er åpnet

[ 20. desember 2018 ]

Nå er det mulig å melde seg på til landskonferansen 2019 i regi av Norsk Lokalradioforbund. Tidlig påmeldte får billigere billetter!

Konferansen finner sted på Scandic Oslo Airport fra 5. – 7. april 2019. Denne helgen møtes lokalradiobransjen til todagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes.

Siste frist for å sikre seg billige konferansebilletter er torsdag 31. januar. Etter denne dato øker alle billettpriser med 500,- kroner. Absolutt siste frist for påmelding til konferansen er torsdag 28. februar.

I 2018 var det stort oppmøte og god stemning da Norsk Lokalradioforbund arrangerte Landsmøtet i Kristiansand. I 2019 er det landskonferanse, det betyr at det denne gangen ikke er valg og landsmøteforhandlinger. Dermed er det plass til enda mer faglig innhold og omtrent akkurat like mye nettverksbygging og sosialt samvær.