Mange påmeldt i siste liten

[ 5. mars 2019 ]

Det blir en historisk stor landskonferanse i regi av Norsk lokalradioforbund. Påmeldingsfristen er nå gått ut, men antallet deltagere er på nivå med 90-tallet. 

Torsdag i forrige uke var siste mulighet for de som ville være med på landskonferansen 2019, som arrangeres 5. – 7. april på Gardermoen. I løpet av de siste dagene tikket påmeldingene inn og det totale antallet deltagere er nå 151. Vi må tilbake til landsmøtet i Kristiansand i 1996 for å finne en landskonferanse/landsmøte med flere deltagere enn i år.

Det har også dukket opp noen nye poster på programmet de siste dagene. Blant annet kommer den anerkjente og ettertraktede foredragsholderen Christine Calvert. Hun er tekstdoktor og skal holde en sesjon om tekst for deg som lever av stemmen. Hvordan fenger du lytterne med én gang? Hvilke ord skal bruke, hvordan skal du trekke med deg lytterne videre? Foredraget gir en mengde praktiske tips for å skrive manus, slik at du får og holder på oppmerksomheten – enten du skriver for å bli lyttet på, eller skal selge til kunder.

I tillegg blir det en sesjon om beredskap, som har fått tittelen «lokalradios rolle når krisen inntreffer». Sesjonen er ved sikkerhetssjef i NRK, Øyvind Vasaasen.

Dette kommer i tillegg til alle de tidligere annonserte foredragene og ikke minst den store paneldebatten som starter hele Landskonferansen på fredagen. Her kommer flere av landets mest kjente kulturpolitikere, blant annet Morten Wold fra Frp, Åslaug Sem-Jacobsen fra Sp og Trond Giske fra Ap.

Vi gjør oppmerksom på at fagprogrammet fredag begynner klokken 12.45. Dette er 15 minutter tidligere enn først annonsert.

Se oppdatert program her