Lokalradiokonferanse med en vri på kvelden

[ 28. mars 2019 ]

Det er bare en uke igjen til årets store høydepunkt for alle som jobber i lokalradio. I tillegg til alt det faglige innholdet serverer Lokalradiokonferansen i år også bokbad som oppvarming til festmiddagen. 

Det er ingen ringere enn Thor Viksveen som skal bokbades om boka, «DAB – utdatert før det er oppdatert?».

Viksveen er journalist, redaktør og forfatter. I 2018 ga han ut en bok om innføringen av DAB i Norge, hvor han har rettet et kritisk søkeblikk på prosessen som førte til at rikskanalene slukket sine FM-sendere i Norge.

Lørdag kveld kan du møte Viksveen i samtale med velkjente Andreas Reitan fra Nea Radio.

Men, ikke nok med det. Før kvelden starter er du invitert til konkurranser hos de mange utstillerne som kommer til årets lokalradiokonferanse. Det er så mange som har ønsket å komme denne gangen at ledelsen måtte takke nei til de som ikke meldte sin interesse i tide.

Våre utstillere presenterer det siste innen kringkastingstekologi og andre produkter og tjenester som er relevante for lokalradiobransjen.

Underveis i sesjonen er det trekning av en lisens på mAirlist playout software (Avviklingsprogram for radio) til en verdi av 9500,- kroner. Premien leveres av Soundware Norge.

Det trekkes også en lydpakke bestående av Scarlett 2i2 lydkort, kondensatormikrofon, mikrofonkabel, hodetelefon og Pro Tools. Denne premien er levert av Lydrommet AS.

NB: Vinnere må være til stede for å erverve premie.

Forøvrig begynner bokbadet klokken 19 og festmiddagen blir servert fra klokka 20. Aperitif fra kl. 18.30 og alt dette på lørdag kveld om en uke.

Det er også felles middag og muligheter til å treffe igjen gamle kjente på fredag kveld kl. 20.00 i en litt mer uformell setting.

Landskonferansen skjer på Scandic Oslo Airport på Gardermoen fra fredag 5. april til søndag 7. april. Det blir mange deltagere i år, ikke siden 1996 har så mange meldt seg på Landskonferanse/Landsmøte i regi av Norsk Lokalradioforbund.