Astrid Valen-Utvik

Astrid Valen-Utvik

SoMe-strateg for Valen Utvik AS

Astrid Valen-Utvik er en av Norges mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun er siviløkonom fra NHH i Bergen, har erfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier i Norge. Astrid har fått flere utmerkelser for sitt arbeid, blant annet ble hun i 2017 kåret til Årets Personlighet på Social Media Awards, i 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie Ildsjel på samme konferanse, og i 2012 ble hun kåret til en av landets mektigste kvinner innen media og kommunikasjon.

Alle sesjoner med Astrid Valen-Utvik

Lørdag 16. mars 2024 15. mars 2024
13:30 - 14:15

Hvordan bruke sosiale medier på en strategisk og tillitsvekkende måte, for å gi økt engasjement og synlighet for din lokalradio?

SAL A - Parallell

Sosiale medier trenger ikke å være vanskelig, men det krever at du gjør en innsats. I denne sesjonen med SoMe-strateg Astrid Valen Utvik, får du kunnskapen, innholdet og verktøyene du trenger, slik at du får økt engasjement, rekkevidde og merkekjennskap i sosiale medier. Hva er trendene i sosiale medier akkurat nå? Hvilke muligheter byr markedsføring i sosiale medier på nå i 2024, hva slags innhold er det målgruppen setter størst pris på og hvordan kan du sikre deg at du får best mulig resultater ut av tiden du investerer i å lage godt innhold i deres sosiale kanaler?

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.