Eldar Vågan

Eldar Vågan

Artist

Eldar Vågan omtaler seg sjøl som en av landets største bygdetullinger. Fakta er at Eldar Vågan en av landets største entertainere gjennom 40 år, både i Vazelina Bilopphøggers og de senere årene som soloartist. Med sitt lure smil, herlige latter, el-gitar og kjente låter blir det alltid god stemning der Eldar opptrer.

Alle sesjoner med Eldar Vågan

Lørdag 25. mars 2023 25. mars 2023
20:15 - 00:00

Festmiddag

Hamarhallen

Vi avslutter årets landskonferanse forrykende med treretters festmiddag, underholdning og prisutdelinger. Pent antrekk.

Kveldens toastmaster er Thomas Mølstad. Thomas startet sin radiokarriere i Radio Åmot på Rena i 1989, før ferden gikk videre til NRK og P4, før det ble lokalradiojobb i Hamar. Han har snart tilbrakt 25 år i radiobransjen, og for mange Birkendeltakere er han en kjent stemme som speaker på Rena de siste 17 årene sommer som vinter.

Kveldens musikant har du garantert hørt om tidligere. Han omtaler seg selv som en av landets største bygdetullinger. Fakta er at Eldar Vågan gjennom hele 40 år har vært en av landets største artister, både i Vazelina Bilopphøggers og den senere tid som soloartist. Med sitt lure smil, herlige latter, el-gitar og kjente låter blir det alltid god stemning der Eldar opptrer.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.