Hanne Tveter

Hanne Tveter

Musiker

Hanne Tveter er en kritikerrost og anerkjent jazz og verdensmusikkartist. Hun er en genuin formidler av jazz, spansk og latinamerikansk kultur, som sammen med norske folketoner, skaper basen for musikken hennes. Hun har utgitt åtte album på sitt eget selskap og har gjort flere turnéer blant annet i Spania og México.

Alle sesjoner med Hanne Tveter

Lørdag 16. mars 2024 15. mars 2024
20:15 - 00:00

Festmiddag

Festsal

Vi avslutter årets landskonferanse forrykende med treretters festmiddag, underholdning og prisutdelinger. På vei inn i festsalen kan du foreviges foran fotoveggen sammen med dine kolleger. Pent antrekk.

Toastmaster er Niklas Silseth Baarli som er en norsk programleder i radio og TV. Han arbeider i dag som programleder på frokostshowet på radiokanalen P5 Hits og i TV2 som programleder for "Farmen".

Kveldens musikalske bidrag kommer fra kritikerroste Hanne Tveter som er en anerkjent jazz og verdensmusikkartist. Hun er en genuin formidler av jazz, spansk og latinamerikansk kultur, som sammen med norske folketoner, skaper basen for musikken hennes. Med seg denne kvelden har hun Torbjørn Sandvik på gitar.

Og som avslutning på en perfekt aften, vil landets beste radio DJ, Torbjørn Birkeland fra Radio 102, sørge for å holde stemningen høy med sin blendende musikk i hotellbaren gjennom resten av kvelden.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.