Henrik Brattli Vold

Henrik Brattli Vold

Fagmedarbeider ved Institutt for journalistikk

Henrik Brattli Vold er fagmedarbeider på Institutt for journalistikk med kunstig intelligens som spesialfelt. Vold har lang fartstid fra NRK der han i flere år har arbeidet som journalist, vaktsjef med ansvar for digital utvikling, innholdsutvikler og som prosjektleder for større prosjekter. Med sin erfaring og praktiske tilnærming til data og innsikt, er Henrik godt plassert til å gi deg de verktøyene du trenger for å bli mer data-drevet i din journalistiske praksis.

Alle sesjoner med Henrik Brattli Vold

Torsdag 14. mars 2024 14. mars 2024
14:00 - 14:45

Kom i gang med kunstig intelligens i din radiostasjon

SAL A - Parallell

Utvikling innen kunstig intelligens og maskinlæring skaper nye muligheter – og etiske utfordringer. Denne sesjonen gir deg en innføring i KI-landskapet, hvilke tjenester og verktøy som gjelder i øyeblikket, og hvordan den nærmeste framtida ser ut. Hvordan kan man allerede nå ta i bruk KI-teknologi til å forenkle egen arbeidshverdag som programleder og journalist i radio? Hvilke fallgruver finnes, sett fra et journalistisk perspektiv, og hvordan blir man trygg i bruken? Herfra kan du gå videre til en KI-workshop, der vi går mer konkret inn i bruken av kunstig intelligens i egen arbeidshverdag. Sesjonen er ved Henrik Brattli Vold som er fagmedarbeider ved Institutt for journalistikk.

15:00 - 15:45

WORKSHOP: Slik kan kunstig intelligens effektivisere din arbeidshverdag

SAL C - Workshop

Du får ikke mer ut av kunstig intelligens enn du selv legger i det, og din viktigste ferdighet som KI-bruker er å kunne bestille («prompte») med presisjon, for å få best mulig sluttresultat. I denne sesjonen lærer du tankegangen som hjelper deg å få mest mulig ut av KI, og du får med deg noen sentrale «prompts» som kan gi deg superkrefter i jobben. For å delta i denne sesjonen, bør du ha brukerkonto hos OpenAI, slik at du minst har tilgang til GPT 3.5. Eksemplene som brukes stammer fra GPT-4. OBS! Begrenset antall plasser. Workshopen er ved Henrik Brattli Vold som er fagmedarbeider ved Institutt for journalistikk. Ønsker du å delta på denne workshopen, må du melde deg på her.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.