James Cridland

James Cridland

Radiofuturologist

James Cridland er en britisk radio futurolog – skribent og konsulent. Han har jobbet med radio og lyd siden 1989 og er en mye brukt foredragsholder og anerkjent radio- og podkastpersonlighet. Cridland inviteres til mediekonferanser verden over for å snakke om lydmediets fremtid. Blant annet hvordan smarttelefoner og andre tekniske nyvinninger påvirker lyttertall og mediebruk. Han har tidligere arbeidet for BBC og Virgin Radio i London og er i dag redaktør for Podnews.

Alle sesjoner med James Cridland

Fredag 15. mars 2024 15. mars 2024
13:15 - 14:00

Unike verktøy for en bedre og mer effektiv innholdsproduksjon

SAL A - Parallell

Hver uke kommer det nye og interessante verktøy som kan bidra til å forbedre ditt innhold og lydbilde eller forenkle produksjonen. Fra kunstig intelligens til unike løsninger for lydredigering, lydrensing, transkribering, konvertering og reklameproduksjon. I denne denne sesjonen viser radiofuturolog James Cridland de gode verktøyene du ikke visste eksisterte, leker med dem live og gir deg nyttige tips til hvordan du kan få det beste ut av dem. NB! Sesjonen avvikles på engelsk.

15:15 - 16:00

Radiomediet i endring - hva bør vi gjøre videre?

Sal B - PARALLELL

Måten folk lytter til radio på er i endring samtidig som publikums forventninger til medieinnhold også utvikler seg dynamisk. I denne sesjonen deler radiofuturolog James Cridland medieforbruksdata fra hele verden, og vil legge frem tre konkrete strategier for å håndtere endringene. Målet er å sikre at radio forblir relevant også i fremtiden. Vær oppmerksom på at sesjonen vil foregå på engelsk.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.