Knut Arne Futsæter

Knut Arne Futsæter

Forskningsdirektør i Kantar

Knut-Arne Futsæter er forskningsdirektør i medieavdelingen i Kantar. Han har jobbet med dette området av Mediaundersøkelser siden 1991. Knut-Arne har også vært sentral i utviklingen av Kantar Medias målinger og følger nøye de nye medietrendene. Han analyserer og presenterer også nye medietrender.

Alle sesjoner med Knut Arne Futsæter

Torsdag 14. mars 2024 14. mars 2024
11:30 - 12:00

Medieutviklingen og kampen om publikums ører

SAL A - plenum

Medievanene våre er i endring, og tilgangen til teknologi former mediehverdagen vår. Hva er status for lyttemarkedene i Norge nå? Hva skjer med radio, podkast og musikkstrømming? Hvordan klarer lokalradio seg i kampen om publikums ører, og hvilke plattformer foretrekker lokalradiolytteren? Med utgangspunkt i Kantar Medias medieundersøkelser gir forskingssjef Knut-Arne Futsæter en oppdatert status på nordmenns mediebruk, og deler sine forventninger til mediemarkedet fremover.

Fredag 24. mars 2023 24. mars 2023
12:00 - 12:30

Medieutviklingen og kampen om publikums ører

SAL A - Plenum

Medievanene våre er i endring, og tilgangen til teknologi former mediehverdagen vår. Hva er status for lyttemarkedene i Norge nå? Hva skjer med radio, podkast og musikkstrømming? Hvordan klarer lokalradio seg i kampen om publikums ører, og hvilke plattformer foretrekker lokalradiolytteren? Med utgangspunkt i Kantars medieundersøkelser gir forskingssjef Knut-Arne Futsæter en oppdatert status på nordmenns mediebruk, og deler sine forventninger til mediemarkedet fremover.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.