Marte Ingul

Marte Ingul

Konserndirektør samfunns- og myndighetskontakt i Amedia

Marte Ingul jobber som konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Amedia. Hun kom fra stillingen som stabssjef og byrådssekretær for Oslos byrådsleder Raymond Johansen. Hun har hatt sentrale roller for Arbeiderpartiets stortingsgruppe, partikontor og for det europeiske partiet (PES) i Brussel. Ingul har redaksjonell bakgrunn fra C-SPAN, Nettavisen og lokalavisene Inderøyningen og Åsane Tidende.

Alle sesjoner med Marte Ingul

Lørdag 25. mars 2023 25. mars 2023
13:45 - 14:30

Hvem er du og hvem prater du til?

SAL A - Parallell

Hvem henvender du deg til når du prater på radio og hva vet du om medievanene til de du ønsker å nå? Det er ofte store forskjeller på medievanene til en som vokste opp med papiravis, svart-hvitt TV og radioen som et stort møbel i stuen sammenliknet med dagens unge som har "hele verden" tilgjengelig i sin egen lomme. I foredraget "Kampen om folks tid" presenterer Marte Ingul Amedias sosialt eksperiment om generasjoner og mediebruk, og ser nærmere på forskjeller som får oss til å tenke over hvordan vi kan tilnærme oss forskjellig publikum på forskjellige måter for å stå sterkere i kampen om folks tid. 

Hvilken mediealder har du? Tilhører vanene dine generasjon X eller Z? Eller er dine vaner kanskje en "babyboomer"?  Sesjonen er ved Marte Ingul som er konserndirektør for samfunns- og myndighetskontakt i Amedia.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.