Niklas Silseth Baarli

Niklas Silseth Baarli

Programleder

Niklas Silseth Baarli er en norsk programleder i radio og TV. Han arbeider i dag som programleder på frokostshowet på radiokanalen P5 Hits og i TV2 som programleder for "Farmen". Han har tidligere vært programleder på Radio Rock og «God kveld Norge» på TV2. Fra 2010 til 2017 var han ansatt i NRK, hvor han var programleder i NRK P3 og mP3. Baarli startet sin karriere som programleder i Radio Drammen i 2007, senere var han også innom Radio Grenland, Radio Ski, Radio Moss og Radio 1.

Alle sesjoner med Niklas Silseth Baarli

Lørdag 16. mars 2024 15. mars 2024
20:15 - 00:00

Festmiddag

Festsal

Vi avslutter årets landskonferanse forrykende med treretters festmiddag, underholdning og prisutdelinger. På vei inn i festsalen kan du foreviges foran fotoveggen sammen med dine kolleger. Pent antrekk.

Toastmaster er Niklas Silseth Baarli som er en norsk programleder i radio og TV. Han arbeider i dag som programleder på frokostshowet på radiokanalen P5 Hits og i TV2 som programleder for "Farmen".

Kveldens musikalske bidrag kommer fra kritikerroste Hanne Tveter som er en anerkjent jazz og verdensmusikkartist. Hun er en genuin formidler av jazz, spansk og latinamerikansk kultur, som sammen med norske folketoner, skaper basen for musikken hennes. Med seg denne kvelden har hun Torbjørn Sandvik på gitar.

Og som avslutning på en perfekt aften, vil landets beste radio DJ, Torbjørn Birkeland fra Radio 102, sørge for å holde stemningen høy med sin blendende musikk i hotellbaren gjennom resten av kvelden.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.