Ole Jørgen Torvmark

Ole Jørgen Torvmark

Head of Products for Radioplayer Worldwide

Ole Jørgen Torvmark er country manager for Radioplayer i Norge og head of products for Radioplayer Worldwide. Han har hatt flere roller i radiobransjen siden 1984 blant annet gjennom å ha etablert selskapet Nordic Web Radio AS og tjenesten Minradio for Radio 1 og SOL, og som administrerende direktør i selskapene Allergruppens multimediaselskap Aller Edge Media, Radio Nettverk og Radio 2 Digital/Kanal 5 Norge

Alle sesjoner med Ole Jørgen Torvmark

Torsdag 14. mars 2024 14. mars 2024
14:00 - 14:45

Radioplayer vokser og fornyes

Sal B - Parallell

Som radiobransjens egen plattform har Radioplayer en unik posisjon. Radioplayer handler om å sikre radioens posisjon i biler, men også ivareta og utvikle radio på alle andre relevante digitale plattformer. I 2024 utvikles og vokser Radioplayer raskere enn noensinne. På lokalradiokonferansen vil du få høre mer om hvordan og hva dette vil bety for din radiokanal. Sesjonen er ved Ole Jørgen Torvmark som er head of Products for Radioplayer Worldwide.

Torsdag 23. mars 2023 23. mars 2023
15:30 - 16:15

Radioplayer - bransjens eget verktøy for radiodistribusjon

SAL B - Parallell

Radioplayer blir et stadig viktigere distribusjonsverktøy for norske lokalradioer. Plattformen eies av radiobransjen selv og samler lokale og nasjonale radiokanaler på ett sted. Jobb nummer en for Radioplayer er å sikre radioens posisjon i nye biler, hvor dens tradisjonelle rolle utfordres med inntreden av internett og store skjermer. Men Radioplayer tilbyr også tjenester direkte til publikum på andre plattformer der enkeltkanaler kan ha utfordringer med å komme inn eller hvor kostnadene blir for omfattende. Dette inkluderer smarthøyttalere, smart-TV, mobilapper, webspillere, med mer. Hør Ole Jørgen Torvmark, Head of Products, Radioplayer Worldwide fortelle om siste nytt fra Radioplayer.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.