Tønnes Steenersen

Tønnes Steenersen

Kurer Media

Knut Tønnes Steenersen er utdannet journalist fra Norsk Journalisthøgskole. Han er også Bedriftsøkonom fra BI og har Bachelor i prosjektledelse fra BI. Han har jobbet i mediebransjen gjennom hele livet. Han var blant annet 12 år i A-Pressen, hvor han var leder for en rekke selskaper. Blant annet TVRomerike, som var en suksessfull lokalTV både økonomisk og når det gjelder oppslutning. Han har også vært daglig leder, ansvarlig redaktør og deleier i Klem FM og var i fem år salgssjef i Radio Metro. Nå er han aktiv politiker og driver sitt eget selskap, Kurer Media.

Alle sesjoner med Tønnes Steenersen

Lørdag 16. mars 2024 15. mars 2024
19:45 - 20:15

Lokalradioquizzen

Festsal

Vi går til bords og starter festmiddagen med en uformell Kahoot-quiz. Bordene danner quizlagene og det blir en flott premie til vinnende lag.

Kveldens quizmaster er Tønnes Steenersen.

Lørdag 25. mars 2023 25. mars 2023
14:45 - 15:30

Radiokonseptene som øker inntektene i din radio

SAL A - Plenum

Å markedsføre en merkevare, produkt eller tjeneste på radio handler om mer enn den tradisjonelle radioreklamen. Et nøkkelelement for å lykkes kommersielt på radio er å skape unike konsepter og promoaktiviteter som engasjerer og gleder lyttere samtidig som de er attraktive for eventuelle annonsører. Tønnes Steenersen har arbeidet med radiosalg i en årrekke og få personer kjenner bedre til hvilke lytteraktiviteter som fungerer godt på lokalradio. I denne sesjoner får du servert en rekke gode eksempler på konsepter og promoaktiviteter som virker og som samtidig øker radiostasjonens inntekter. Til stor inspirasjon for både kommersielle og ikke-kommersielle lokalradioer

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.