Thomas Mølstad

Thomas Mølstad

Programleder i HamarRadioen

Kveldens konferansier har 25 års fartstid i radio. Karrieren startet i lille Radio Åmot på Rena i 1989, før ferden gikk videre til NRK videre til P4 og derfra til lokalradio i Hamar, hvor han er fortsatt. Thomas har også solid erfaring som konferansier, han er speaker på Briskeby Gressbane og en kjent stemme gjennom 18 år for tusener av Birken-deltakere som legger ut fra Rena på vei over fjellet til Lillehammer.

Alle sesjoner med Thomas Mølstad

Lørdag 25. mars 2023 25. mars 2023
20:15 - 00:00

Festmiddag

Hamarhallen

Vi avslutter årets landskonferanse forrykende med treretters festmiddag, underholdning og prisutdelinger. Pent antrekk.

Kveldens toastmaster er Thomas Mølstad. Thomas startet sin radiokarriere i Radio Åmot på Rena i 1989, før ferden gikk videre til NRK og P4, før det ble lokalradiojobb i Hamar. Han har snart tilbrakt 25 år i radiobransjen, og for mange Birkendeltakere er han en kjent stemme som speaker på Rena de siste 17 årene sommer som vinter.

Kveldens musikant har du garantert hørt om tidligere. Han omtaler seg selv som en av landets største bygdetullinger. Fakta er at Eldar Vågan gjennom hele 40 år har vært en av landets største artister, både i Vazelina Bilopphøggers og den senere tid som soloartist. Med sitt lure smil, herlige latter, el-gitar og kjente låter blir det alltid god stemning der Eldar opptrer.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.