Thorbjørn Birkeland

Thorbjørn Birkeland

Programleder i Radio 102

Thorbjørn Birkeland er programleder i Radio 102. I 2023 vant ble han kåret til beste programleder for musikkdrevet radio under Prix Radio, i sterk konkurranse med profilerte programledere i nasjonal radio..

Alle sesjoner med Thorbjørn Birkeland

Lørdag 16. mars 2024 15. mars 2024
13:30 - 14:15

Hva er oppskriften på god musikkradio?

SAL B - Parallell

Radio handler ofte og i stor grad om musikk. Men hvordan få musikkdrevet radio til å handle om mer enn tradisjonelle introduksjoner som "her hørte du..." og "nå kommer, men først musikk fra...". Hvordan klare å skape den gode flyten, formidle god stemning og underholde lytteren, når innholdet utelukkende består av musikk? Det vet Thorbjørn Birkeland svaret på. Han er programleder i Radio 102, og ble nylig kåret til landets beste programleder for musikkdrevet radio, i sterk konkurranse med mer profilerte programledere fra nasjonale kringkastere. Thorbjørn er kjent for for alltid å gjøre det lille ekstra for å sikre lytteren en behagelig opplevelse. Nå kommer han til Fornebu for å dele sine beste tips og råd, blant annet gjennom bruk av eksempler fra egen sendeflate.

20:15 - 00:00

Festmiddag

Festsal

Vi avslutter årets landskonferanse forrykende med treretters festmiddag, underholdning og prisutdelinger. På vei inn i festsalen kan du foreviges foran fotoveggen sammen med dine kolleger. Pent antrekk.

Toastmaster er Niklas Silseth Baarli som er en norsk programleder i radio og TV. Han arbeider i dag som programleder på frokostshowet på radiokanalen P5 Hits og i TV2 som programleder for "Farmen".

Kveldens musikalske bidrag kommer fra kritikerroste Hanne Tveter som er en anerkjent jazz og verdensmusikkartist. Hun er en genuin formidler av jazz, spansk og latinamerikansk kultur, som sammen med norske folketoner, skaper basen for musikken hennes. Med seg denne kvelden har hun Torbjørn Sandvik på gitar.

Og som avslutning på en perfekt aften, vil landets beste radio DJ, Torbjørn Birkeland fra Radio 102, sørge for å holde stemningen høy med sin blendende musikk i hotellbaren gjennom resten av kvelden.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.