Praktisk info
STJØRDAL 2022
Landsmøtet er på grunn av koronasituasjoen utsatt til 2022. Nytt program vil lanseres medio desember 2021.

Påmelding til konferansen finner du her. Velg den konferansepakken som passer din deltakelse og følg anvisningene i bestillingsmodulen. Som deltaker kan du velge om du vil forhåndsbetale konferansepakken med kort eller via tilsendt faktura. Etter at påmelding er gjennomført vil du få en påmeldingsbekreftelse tilsendt til oppgitt e-postadresse.

Landskonferansen er samlingspunktet for hele den norske lokalradiobransjen. Målgruppene  er i hovedsak radiomedarbeidere, mediestudenter og andre som er involvert i radiorelatert virksomhet. Konferansen består av et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

Ta kontakt med administrasjonen i Norsk Lokalradioforbund på post@lokalradio.no, så ser vi om vi kan finne en løsning.

Konferansen er åpen for alle som ønsker å delta. Kun medlemer av Norsk Lokalradioforbund har anledning til å søke om reisestøtte til arrangementet

Det er spesifisert i produktspesifikasjonen til hver pakke, hvilke ytelser som er inkludert. Fellesmiddag fredag kveld er ikke inkludert i noen av pakkene og må bestilles separat. Reise og opphold er heller ikke inkludert og det må hver deltaker sørge for å ordne selv.

Det er et eget felt i bestillingsmodulen, der du kan oppgi eventuell matintoleranse eller allergier.

Det er mulig å søke NLR om reisestøtte i etterkant av konferansen. Eget søknadsskjema for dette får deltakerne utdelt i konferansemappen. NLRs reisestøtteordning omfatter inntil kroner 2 000,- til reise pluss kroner 500,- til opphold for maksimalt to personer fra hvert medlem.

Fant du ikke svar på det du lette etter?