Praktisk informasjon

Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse

Styret og administrasjonen ønsker deltakere, gjester, sponsorer, foredragsholdere og andre bidragsytere hjertelig velkommen til den 39. landskonferansen i regi av Norsk Lokalradioforbund.

Konferansehotell

Årets landskonferanse avvikles på Scandic Hamar som er et av Norges største konferansehotell med møtefasiliteter for opptil 1150 personer.

Adresse: Vangsveien 121, 2318 Hamar

Konferanseavvikling og registrering

Det faglig programmet starter klokken 11.00 alle konferansedager. Det avvikles parallelle sesjoner gjennom store deler av dagen. Konferansesalene er merket SAL A (hovedsalen) og SAL B i programmet og ligger i tilknytning til hverandre (Se plankart nedenfor). Utstillingshallen åpner klokken 10.00 alle dager.

Plankart konferanseområde

Alle konferansedeltakere må registrere seg hos Norsk Lokalradioforbund ved ankomst. Registreringen foregår i tilknytning til hotellets resepsjon og er åpen torsdag og fredag.

Ved registrering får deltaerne utdelt en konferansemappe med praktisk informasjon, konferansemagasin og et adgangskort. Kortet må deltakeren bære på seg under hele konferansen, da det blant annet fungerer som ad­gangstegn for fagkonferanse og enkelte måltider. Inkludert i konferanseavgiften er kaffepakke og forfriskninger samt lunsj alle dager. Kaffe serveres i mingleområdet, mens lunsj serveres i hotellets restaurrant.

I lommen for adgangskortet ligger billetter til fellesmiddag på torsdag og fredag samt festmiddag på lørdag for de deltakere som har bestilt dette. Fellesmiddag serveres i hotellets restaurant, mens festmiddagen holdes i Hamarhallen (Se plankart for plassering).

Åpningstid registrering

Torsdag 23. mars 09:30 - 13:00
Fredag 24. mars 09:30 - 13:00

Fagprogram og sesjoner

Norsk lokalradioforbund kan love tidenes fagprogram, når lokalradiobransjen møtes på Hamar 23. til 26. mars 2023. Programkomiteen har i år satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som vil  gi deltakerne ny kompetanse, praktiske tips og friske ideer som kan løfte lokalradio inn i framtiden.

På konferansen kan du velge mellom hele 26 plenumsforedrag og flere parallelle praktiske fagseksjoner. Digitalisering, innovasjon og utvikling er konferansens hovedtema, men du får også oppdateringer på det nyeste innen mediepolitikk, rammevilkår, lyttertall og radiobingo. Konferansen er interessant og gir påfyll uansett hvilken rolle du har i din lokalradio; journalist, programleder, radiotekniker, selger, markedspersonell, frivillig eller radioleder. I år har vi også for første gang egne fagløp for radioselgere.

Programkomiteen har bestått av Pål Lomeland og Eivind Engberg fra administrasjonen i forbundet. Med seg har de komitéleder Thor Magnar Thorsen fra Radio 102 samt den stedelige representanten Øistein Wien fra HamarRadioen.

Vi gjør oppmerksom på at endringer i program og tidsplan kan forekomme.

Se årets faglige program

Vi har i år utvidet konferansen til å spenne over flere fagspor, slik at det faglige innholdet blir mer relevant for alle deltakere, uavhengig av rolle i radiostasjonen. På denne måten får deltakerne større valgmuligheter og dermed kunne dypere inn i emnene som oppleves som mest interessante.

Utstillere og sponsorer

Som alltid er våre samarbeidspartnere som representerer et utvalg av de viktigste aktørene innen relevante bransjer for norsk lokalradiodrift en viktig og naturlig del av samlingene. Foruten det offisielle fagprogrammet og mingling med gode radiokolleger, er konferansen også en fin og viktig arena for å holde seg oppdatert på den siste teknologiske utviklingen.

Til konferansen kommer utstillere fra både Italia, Frankrike, Nederland, Sverige og England. I tillegg til utstillerne har vi også en rekke lojale og faste sponsorer og samarbeidspartnere som ikke vil være til stede med egen utstilling, men som tilbyr kringkastingsutstyr og tjenester som er relevante for din lokalradiodrift.

Vi oppfordrer alle konferansedeltakere til å besøke våre utstillere i ledige pauser. Leverandørene vil vise frem siste nyheter innen kringkastingsutstyr i tillegg til innovative digitale løsninger, plattformer og verktøy som kan bidra til en mer effektiv radioproduksjon og som hjelpe lokalradioene å ta nye steg inn i fremtiden.

Det blir i år en egen utstillingshall på drøye 100 kvadratmeter. Hallen er plassert mellom mingleområdet og den minste konferansesalen.

Åpningstider utstillingshall
Lokalet åpnes for publikum klokken 10.00 hver dag, torsdag til lørdag. Det er en time før det faglige programmet starter opp i de to konferansesalene.

Torsdag 23. mars 10:00 - 18:00
Fredag 24. mars 10:00 - 18:00
Lørdag 25. mars 10:00 - 16:00

Spørsmål og svar

Lurer du på noe om den kommende konferansen? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om arrangementet

Måltider og sosialt program

For mange er den uformelle praten utenfor det offisielle programmet den viktigste grunnen til å delta på konferansen år etter år. Til landskonferansen kommer radiomedarbeidere fra store deler av landet for å dele erfaringer og praktiske tips. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter tre dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap. Det legges opp til flere pauser mellom sesjonen for å gi deltakerne mulighet til å mingle.

På konferansen møter du også representanter for myndighetene, forvaltningsorgan og andre organisasjoner og sammenslutninger som den norske lokalradiobransjen forholder seg til i det daglige.

Frokost er inkludert i overnattingen. Det serveres lunsjbuffet hver dag torsdag til lørdag. Denne serveres i restauranten, men til ulike tider, så sjekk programmet for oppdaterte tidspunkter.

Fellesmiddag
Fellesmiddagen på torsdag og fredag starter klokken 20.00 og serveres i hotellets restaurant. Det gjøres oppmerksom på at middag på torsdag og fredag ikke er inkludert i deltakerprisen og må kjøpes separat. De som har kjøpt billett til fellesmiddagen vil finne denne i lommen for deltakerbeviset. Billetten må medbringes til måltidet.

Festmiddag
Vi avslutter årets landskonferanse forrykende med treretters festmiddag, underholdning og prisutdelinger. Pent antrekk. Kveldens toastmaster er Thomas Mølstad. Kveldens musikant trenger igen nærmere introduksjon. Han omtaler seg selv som en av landets største bygdetullinger. Fakta er at Eldar Vågan gjennom hele 40 år har vært en av landets største artister, både i Vazelina Bilopphøggers og den senere tid som soloartist. Med sitt lure smil, herlige latter, el-gitar og kjente låter blir det alltid god stemning der Eldar opptrer.

Program festmiddag

Aperitiff 19:00 - 19:45
Lokalradioquizzen 19:45 - 20:15
Festmiddag 19:45 - 00:00

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.