Praktisk info
Gardermoen 2019

Viktig informasjon

Scandic har to hoteller på Gardermoen. Konferansen foregår på Scandic Oslo Airport. Ikke på Scandic Gardermoen.

Styret og administrasjonen ønsker medlemmer og andre velkommen til Norsk Lokalradioforbund sin årlige landssamling.

Konferansen finner sted på Scandic Oslo Airport fra 5.- 7. april. Denne helgen møtes en samlet lokalradiobransje til todagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes.

Konferansen i 2019 vil gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer. Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

Deltakerpriser og påmelding
Det er lagt opp til gode rabattordninger ved forhåndsbetaling av deltakeravgift og for studenter. All påmelding skjer via denne nettsiden og det er lagt opp til at deltakeren kan velge om kjøpesummen skal forhåndebetales med bank- eller kredittkort eller etterskuddsvis på faktura. Den oppgitte prisen omfatter de ytelser som er beskrevet for produktet du velger i bestillingsmodulen. Prisene gjelder bestilling innen 31. januar 2019, etter dette økes prisene med 500 kroner på alle pakkepriser. Siste frist for påmelding er 1. mars 2019.
Reise og opphold
Hver deltaker må selv sørge for reise og hotellopphold. Vi har forhandlet frem meget gunstige priser for overnatting. Pris for en person i standard enkeltrom er 850,- kroner pr. døgn. Pris for to personer i standard dobbeltrom er 1050,- kroner pr. døgn. Overnatting bestilles på Scandic sin nettside, på mail osloairport@scandichotels.com eller på telefon 23155900. For å kunne benytte seg av tilbudet, må du oppgi kode BLOK050419 ved bestilling. Tilbudet er gyldig til 18. februar 2019. Etter dette gjelder ordinære rompriser. Reservasjonen må garanteres med kort og betaling skjer i forbindelse med oppholdet.
Deltakerregistrering
Fra klokken 11.00 til 13.00 fredag 5. april er det personlig registrering av deltakere og gjester. Her får deltakerne utdelt en konferansemappe med praktisk info, og et personlig deltakerbevis. Dette navneskiltet må deltakeren ha på seg under hele landsmøtet. Skiltet fungerer blant annet som adgangskort til fagkonferanse og enkelte måltider. Sammen med deltakerbeviset finnes adgangsbilletter til fellesmiddag på fredag og festmiddag for de som er påmeldt til dette. Registrering foregår i resepsjonsområdet i første etasje. Husk å skrive ut og medbringe billetten til registreringen.
Konferanseavvikling
Fagprogrammet foregår i hotellets største konferansesal, som du finner i hotellets første etasje. I tilknytning til konferansesalen har man et stort mingle- og utstillingsareale til disposisjon. Her serveres kaffe, te, frukt og kaker i pausene og her vil våre gode samarbeidspartnere vise deg det siste innen kringkastingsutstyr og andre relevante produkter for bransjen.
Måltider og festmiddag
Alle måltider, dersom ikke annet er oppgitt serveres i restaurant. Frokost lørdag og søndag serveres mellom klokken 07.30 til 10.30. Lunsj lørdag serveres klokken 13.00 til 14.00. Fellesmiddag fredag (egen påmelding) starter klokken 20.00. Lørdagens festmiddag arrangeres i et avskjermet lokale i tilknytning til restauranten og vorspiel blir avviklet i mingleområdet utenfor. Kleskode for festmiddag er pent antrekk. Spesielle behov i forhold til matintoleranse eller allergier som vi skal ta hensyn til, oppgis ved påmelding.
FAQ
Ofte stilte spørsmål

Påmelding til konferansen finner du her. Velg den konferansepakken som passer din deltakelse og følg anvisningene i bestillingsmodulen. Som deltaker kan du velge om du vil forhåndsbetale konferansepakken med kort eller via tilsendt faktura. Etter at påmelding er gjennomført vil du få en påmeldingsbekreftelse tilsendt til oppgitt e-postadresse.

Landskonferansen er samlingspunktet for hele den norske lokalradiobransjen. Målgruppene  er i hovedsak radiomedarbeidere, mediestudenter og andre som er involvert i radiorelatert virksomhet. Konferansen består av et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

Ta kontakt med administrasjonen i Norsk Lokalradioforbund på post@lokalradio.no, så ser vi om vi kan finne en løsning.

Konferansen er åpen for alle som ønsker å delta. Kun medlemer av Norsk Lokalradioforbund har anledning til å søke om reisestøtte til arrangementet

Det er spesifisert i produktspesifikasjonen til hver pakke, hvilke ytelser som er inkludert. Fellesmiddag fredag kveld er ikke inkludert i noen av pakkene og må bestilles separat. Reise og opphold er heller ikke inkludert og det må hver deltaker sørge for å ordne selv.

Det er et eget felt i bestillingsmodulen, der du kan oppgi eventuell matintoleranse eller allergier.

Det er mulig å søke NLR om reisestøtte i etterkant av konferansen. Eget søknadsskjema for dette får deltakerne utdelt i konferansemappen. NLRs reisestøtteordning omfatter inntil kroner 2 000,- til reise pluss kroner 500,- til opphold for maksimalt to personer fra hvert medlem.

Fant du ikke svar på det du lette etter?