Praktisk info
STJØRDAL 2021

Styret og administrasjonen ønsker medlemmer og andre velkommen til Norsk Lokalradioforbund sin årlige landssamling, som i år også er landsmøte. Etter flere utsettelser grunnet Corona, håper vi nå å kunne møtes i april 2021.

Konferansen finner sted på Radisson Blu, Trondheim Airport Hotel fra 15.- 18. april 2021. Da møtes en samlet lokalradiobransje til tre-dagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes.

Konferansen i 2021 vil gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer. Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

Årets konferanse er utvidet med en dag og starter i år med en fagdag dedikert til digitalisering, radioteknikk og myndighetsinformasjon. Totalt skal det avvikles ca 25 faglige sesjoner. Velkommen til tre dager fullspekket med faglig innhold og muligheter for å utvide sine nettverk både med andre radiofolk og de mange utstillerne som har meldt sin interesse.

OVERNATTING

Hver enkelt deltaker må selv sørge for reise og hotellopphold. Norsk Lokalradioforbund har forhandlet frem en meget overkommelig pris for overnatting. Prisen for en person i standard enkeltrom er  kun 960,- kroner pr. døgn. Pris for to personer i standard dobbeltrom er 1060,- kroner pr. døgn.

Overnatting kan bestilles på tre måter. Enten på Radisson sin nettside (Se lenker under), på mail info.trondheim.airport@radissonblu.com eller på telefon +47 74 84 36 00. For bestilling til større grupper, anbefales bestilling på mail eller telefon. For å kunne benytte seg av tilbudet fremforhandlet av NLR, må du oppgi kode 2004LOKALR ved bestilling på telefon og mail.

Reservasjonen må garanteres med kort og betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Siste frist for å benytte seg av dette tilbudet er 1. mars 2021. Etter denne dato slippes alle forhåndsbestilte hotellrom, og vi kan heller ikke garantere plass på hotellet.

REGISTRERING

For deltakere som ankommer torsdag foregår registrering i tiden fra 10:30 til 11:55. Registrering fredag 16. april skjer mellom 11.00 og 12.55. Her får deltakerne utdelt en konferansemappe med praktisk informasjon, programblad og et deltakerbevis i form av et navneskilt.

Dette navneskiltet må deltakeren bære på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som ad­gangstegn for fagkonferanse og måltider. Grønt symbol tilsier at deltaker har gyldig adgang, mens grått symbol indikerer manglende adgang.

A = Adgang til fagkonferanse torsdag
B = Adgang fellesmiddag torsdag
C = Adgang til fagkonferanse fredag
D = Adgang fellesmiddag fredag
E = Adgang til fagkonferanse lørdag
F = Adgang til festmiddag lørdag

Registrering foregår i tilknytning til hotellets resepsjon.

KONFERANSEAVVIKLING

Torsdagen er avsatt som fagdag for radioteknikk, digitalisering og myndighetsinformasjon. Fagdagen består av åtte ulike sesjoner, der noen foregår  parallelt. Sjekk programmet for å finne ut hvilken sal sesjonene er oppsatt i. Sal A som er hovedsal befinner seg i hotellets underetasje, mens SAL B ligger rett over hovedsalen, i hotellets førsteetasje (Rett bak resepsjonen).

Hele fagprogrammet på fredag foregår i hovedsalen (SAL A). På lørdag vil igjen flere av sesjonene avvikles parallelt. Sesjoner som foregår utenfor hovedsalen er merket spesielt i programmet og foregår alle i SAL B.

I tilknytning til konferanseområdet er det et mingle- og utstillingsareale. Her serveres kaffe, te, frukt og kaker i pausene og her vil også våre gode samarbeidspart­nere vise deg siste nytt i utstyr og løsninger som er relevante for bransjen. Vi oppfordrer deltakerne til å besøke utstillerne i ledige pauser for å oppdatere seg på de siste nyvinningene på teknologifronten.

SOSIALT, MÅLTIDER OG FESTMIDDAG

Torsdag serveres det baguetter i pausen fra 14.30 til 14.45. Også fredag serveres baguetter fra 14.00 til 14.30. Fellesmiddagen på torsdag og fredag starter klokken 20.00. Både denne middagen og lunsj på lørdag inntas i hotellets egen restaurant som du finner i første etasje. Det gjøres oppmerksom på at middag på torsdag og fredag ikke er inkludert i deltakerprisen og må kjøpes separat. Festmiddag på lørdag serveres i et avskjermet lokale og vorspiel avvikles i hotellets lobby.

Før selve festmiddagen, klokken 19.45 arrangeres det en uhøytidelig lokalradioquiz i festsalen. Det blir flotte premier til de tre som plasserer seg øverst på lista. Vi anbefaler alle å laste ned quiz-appen før quizen starter. Den kan du laste ned her: https://kahoot.com/mobile-app/

Fredag 18.45 inviteres det til felles gratis kinovisning av dokumentarfilmen, Radiokameratene. Folkene i Bygderadio Vest kjemper med nebb og klør for å overleve på FM, etter at NRK og de andre store har gått på DAB. For hvordan skal en lokal FM-radio drevet av aldrende radioamatører overleve i skyggen av den norske radiorevolusjonen? Radiokameratane er en varm og sjarmerende feelgood-dokumentar om FM-radioen på Sunnmøre som går mot den digitale radiostrømmen. Filmen varer i 1 time og 8 minutter

SØKNAD OM REISESTØTTE

Som vanlig vil det være mulig å søke Norsk Lokalradioforbund om reisestøtte i etterkant av konferansen. Søknadsskjema finnes i konferansemappen og søknadsfristen er fredag 14. mai. Reisestøtten omfatter inntil kroner 2 000,- til reise pluss kroner 500,- til opphold for maksimalt to personer fra hver konsesjonær.

Søknader som innkommer etter fristen eller som mangler signatur eller nødvendige vedlegg vil ikke bli behandlet! Reisestøtte kan kun søkes av medlemmer i Norsk Lokalradioforbund.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med konferansen, kan du kontakte Pål Lomeland på mail: paal@lokalradio.no eller på telefon 971 86 849.

FAQ
Ofte stilte spørsmål

Påmelding til konferansen finner du her. Velg den konferansepakken som passer din deltakelse og følg anvisningene i bestillingsmodulen. Som deltaker kan du velge om du vil forhåndsbetale konferansepakken med kort eller via tilsendt faktura. Etter at påmelding er gjennomført vil du få en påmeldingsbekreftelse tilsendt til oppgitt e-postadresse.

Landskonferansen er samlingspunktet for hele den norske lokalradiobransjen. Målgruppene  er i hovedsak radiomedarbeidere, mediestudenter og andre som er involvert i radiorelatert virksomhet. Konferansen består av et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll.

Ta kontakt med administrasjonen i Norsk Lokalradioforbund på post@lokalradio.no, så ser vi om vi kan finne en løsning.

Konferansen er åpen for alle som ønsker å delta. Kun medlemer av Norsk Lokalradioforbund har anledning til å søke om reisestøtte til arrangementet

Det er spesifisert i produktspesifikasjonen til hver pakke, hvilke ytelser som er inkludert. Fellesmiddag fredag kveld er ikke inkludert i noen av pakkene og må bestilles separat. Reise og opphold er heller ikke inkludert og det må hver deltaker sørge for å ordne selv.

Det er et eget felt i bestillingsmodulen, der du kan oppgi eventuell matintoleranse eller allergier.

Det er mulig å søke NLR om reisestøtte i etterkant av konferansen. Eget søknadsskjema for dette får deltakerne utdelt i konferansemappen. NLRs reisestøtteordning omfatter inntil kroner 2 000,- til reise pluss kroner 500,- til opphold for maksimalt to personer fra hvert medlem.

Fant du ikke svar på det du lette etter?