Praktisk informasjon

Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse er en fagkonferanse som gir deg som jobber med radio en årlig mulighet til å skjerpe din faglige kompetanse, bli inspirert, få nye ideer, utvide ditt nettverk og utveksle erfaringer med andre i bransjen. Konferansen finner sted på Scandic Hamar fra 23. til 26. mars 2023. Da møtes en samlet lokalradiobransje til tre-dagers samling, hvor bransjens situasjon, utviklingstrekk og fremtiden for radiomarkedet drøftes. På denne siden finner du nyttig og praktisk informasjon om avviklingen av årets konferanse. Du finner også hurtiglenker til årets fagprogram, foredragsholdere og annen relevant informasjon.

Konferansen vil gi deg som deltaker nyttige foredrag, minikurs og mulighet til å utveksle erfaringer med andre lokalradioer. Programkomiteen har satt sammen et variert og spennende program som favner bredt og som forhåpentligvis vil gi både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell en solid dose med faglig påfyll. I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag. Her kan du knytte nye kontakter, få gode ideer og etter to dager reise hjem til dine kolleger med ny inspirasjon og kunnskap.

Tilbakemeldingene etter landssamlingen i Stjørdal har vært udelt positive og det betyr at endringene som ble gjort inn mot denne konferansen, med flere fagsesjoner og utvidelse i lengde, vil videreføres. Det betyr tre dager fullspekket med faglig innhold og muligheter for å utvide sine nettverk både med andre radiofolk og de mange utstillerne som har meldt sin interesse.

Programkomiteen består i år av Pål Lomeland og Eivind Engberg fra administrasjonen i forbundet. Med seg har de komitéleder Thor Magnar Thorsen fra Radio 102 samt den stedelige representanten Øistein Wien fra HamarRadioen.

Styret og administrasjonen ønsker medlemmer og andre velkommen til Norsk Lokalradioforbund sin årlige landssamling.

Bestill billetter

Bestill billetter

Spar inntil 500 kroner per billett ved påmelding innen 31.12. (Begrenset antall)

Se fagprogram

Se fagprogram

Se komplett oversikt for årets fagprogram med tidsangivelser.

Bestill overnatting

Bestill overnatting

Vi har forhandlet frem gode priser på overnatting hos Scandic Hamar.

Overnatting

Overnatting er ikke ikke inkludert i deltakerprisene. Vi  har avtale om rabattert pris på overnatting hos Scandic Hamar. Les mer om hvordan du bestiller her

Fagprogram og sesjoner

Årets konferanse går over tre dager. Totalt skal det avvikles ca 25 faglige sesjoner. Velkommen til fagdager fullspekket med faglig innhold og muligheter for å utvide sine nettverk både med andre radiofolk og de mange utstillerne som har meldt sin interesse.

Både torsdag og fredag starter fagprogrammet klokken 11.00 og avsluttes klokken 16.00. Det avvikles parallelle sesjoner gjennom store deler av dagen. Konferansesalene er merket SAL A og SAL B i programmet og ligger ved siden av hverandre. Lørdagens program begynner klokken 10.00 og går til klokken 16.00.

Du kan se hele fagprogrammet her. Vi gjør oppmerksom på at endringer i program og tidsplan kan forekomme.

Sponsorer og utstillere

I tilknytning til konferansesalene er det et mingle- og utstillingsareale. Her serveres kaffe, te, frukt og kaker i pausene og her vil også våre gode samarbeidspart­nere vise deg siste nytt i utstyr og løsninger som er relevante for bransjen. Vi oppfordrer deltakerne til å besøke utstillerne i ledige pauser for å oppdatere seg på de siste nyvinningene på teknologifronten.

Registrering

For deltakere som ankommer torsdag eller fredag foregår registrering i tiden fra 09:00 til 12:00.  Her får deltakerne utdelt en konferansemappe med praktisk informasjon, programblad og et deltakerbevis i form av et navneskilt.

Dette navneskiltet må deltakeren bære på seg under hele konferansen. Skiltet fungerer blant annet som ad­gangstegn for fagkonferanse og enkelte måltider. I lommen for navneskiltet ligger billetter til fellesmiddag og festmiddag om du har bestilt dette.

Deltakere må ved registrering fremvise gyldig billett. Registrering foregår i tilknytning til hotellets resepsjon.

Servering og måltider

Frokost er inkludert i overnattingen og serveres fra 07.00 – 10.30 alle dager. Det serveres lunsjbuffet hver dag torsdag til lørdag. Denne serveres til ulike tider, så sjekk programmet for å oppdaterte tidspunkter.

Fellesmiddagen på torsdag og fredag starter klokken 20.00. Det gjøres oppmerksom på at middag på torsdag og fredag ikke er inkludert i deltakerprisen og må kjøpes separat. Festmiddag på lørdag serveres i et avskjermet lokale og vorspiel avvikles i hotellets lobby.

Før selve festmiddagen, klokken 19.45 arrangeres det en uhøytidelig lokalradioquiz i festsalen. Det blir flotte premier til de tre som plasserer seg øverst på lista.

Parkering

Det er flere parkeringsplasser i tilknytning til hotellet. Plassene er avgiftsbelagte og drives av Apcoa Parkering. Pris per døgn varierer fra 100 til 130 kroner. Parkeringsplasser kan ikke forhåndsreserveres.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.