Sponsorer 2023

Norsk lokalradioforbund (NLR) arrangerer hvert år en stor landskonferanse for lokalradioene i Norge. Under disse arrangementene møtes en samlet lokalradiobransje til en felles samling, hvor dagens situasjon, utviklingstrekk og fremtid for radiomarkedet drøftes.

Kommende konferanse arrangeres på Scandic Hamar fra 23. til 26. mars 2023. Dette er den største konferansen som noen gang er arrangert i regi av forbundet. Totalt vil det være nærmere 25 fagsesjoner og inspirasjonsforedrag i de tre dagene konferansen varer. Fjorårets konferanse ble utsolgt. Der ble det rekorddeltakelse med rundt 180 deltakere fra over 75 radiostasjoner. I tillegg til faglige oppdateringer, blir det også sosialt samvær med radioprat, prisutdelinger og kulturinnslag.

Som alltid er våre samarbeidspartnere som representerer et utvalg av de viktigste aktørene innen relevante bransjer for norsk lokalradiodrift en viktig og naturlig del av samlingene. Som samarbeidspartner vil du være en synlig og viktig del av arrangementet, og få en unik mulighet til å nå beslutningstagere fra landets viktigste lokalradioer.Forrige års konferanse hadde seks utstillere og 14 andre samarbeidspartnere/sponsore.

Ønsker du å være sponsor på landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund 2023, da bestiller du din sponsorpakke, ved å fylle ut skjemaet nederst på denne siden. Under ser du hvilke sponsorpakker vi kan tilby i forbindelse med arrangementet.

Med vennlig hilsen,
Norsk Lokalradioforbund

UTSTILLER

Sponsorpakke #1

10.000

NOK

UTSTILLERSTANDPLASS

Inntil 3 kvadratmeter standplass inkludert strøm og trådløs bredbåndstilknytning.

KONFERANSEPROFILERING

Logo på deltakerbevis. Sponsorplakat på storskjerm mellom foredragene. Mulighet for markedsføringsmateriell i konferansemappe.

ANNEN PROFILERING

Helsides annonse i programfolder som sendes alle medlemmer i forkant av konferansestart, logo i nyhetsbrev, logo og presentasjon på radiokonferanse.no og logo i rotasjon (300x168px) på bransjenettstedet lokalradio.no i 12 måneder.

SPONSOR

Sponsorpakke #2

7.000

NOK

KONFERANSEPROFILERING

Sponsorplakat på storskjerm mellom foredragene og mulighet for reklamemateriell i konferansemappe

ANNEN PROFILERING

Helsides annonse i programfolder som sendes alle medlemmer i forkant av konferansestart, logo i nyhetsbrev, logo og presentasjon på radiokonferanse.no og logo i rotasjon (300x168px) på bransjenettstedet lokalradio.no i 12 måneder.

Tilleggsinformasjon

Bestille overnatting

Norsk Lokalradioforbund har forhandlet frem en svært overkommelig pris på overnatting. Prisen for en person i standard enkeltrom er kun 995 NOK per dag. Prisen for to personer i standard dobbeltrom er 1095 kr.

Hver sponsor må selv bestille overnatting. Det enkleste er å ringe hotellet på +47 21 61 40 00. Norsk Lokalradioforbund kan bistå sponsorene med booking av overnatting om ønskelig. Ta så kontakt med Pål Lomeland på paal@lokalradio.no

Sponsordeltakere, registreringsavgift og måltider

Det tilkommer en registreringsavgift på kroner 1750,- pr. sponsordeltaker. Denne inkluderer blant annet  lunsjservering alle dager, kaffepakke alle dager og adgang til fagkonferanse.

Fellesmiddag på torsdag og fredag og festmiddag lørdag er heller ikke inkludert i prisen og kan kjøpes som tilleggsprodukter, ved bestilling av sponsordeltakelse.

Deltakelse for våre utstillere og samarbeidspartnere må bestilles her

Utstilling og utstillerområde

Utstillerarealet befinner seg i tilknytning til pause/mingleområdet utenfor hovedsalen. Rigging kan starte torsdag morgen og vi anbefaler å være klare i god tid før konferansen åpner. Registreringen åpner 09.00 og varer frem til konferansen starter klokken 11.00. Det vil ikke være definerte plasseringer og vi praktiserer førstemann til mølla–prinsippet. Vi setter klar bord og stoler, slik at det bare er å forsyne seg etter behov. Vi vil også sørge for at det ligger klar strøm på standplassene.

Fredag kommer en ny pulje med deltakere og og det er lagt opp til registrering, mingling og utstillerbesøk mellom klokken 09.00 og 11.00, frem til første sesjon starter.

Det er 15 minutters pauser mellom hver sesjon. Det er også lagt opp til en lengre pause daglig.

Det er aksess til bra trådløst nettverk i utstillerområdet. Kode utleveres ved ankomst. Det er bra tilgang med strøm i utstillerarealet, men vi oppfordrer å ta med skjøteledning eller strømpadder for sikkerhets skyld.

Norsk Lokalradioforbund stiller med en person som vil være til stede fra torsdag morgen for å hjelpe til med praktisk tilrettelegging. Så fremt dere skal sende utstyr og lignende til hotellet, benyttes adressen nevnt under.

Promomateriell i konferansemappe

Dersom dere ønsker å brosjyremateriell eller flygeblad med tilbud eller informasjon i konferansemappen, må dette være på plass på hotellet innen tirsdag 21. mars klokken 12.00. Konferansemappene utleveres alle deltakere ved registrering og inneholder fra før konferanseprogram og annen viktig konferanseinformasjon. Konferansemappene pakkes klare onsdag kveld. Dersom sponsor ønsker brosjyre eller lignende i konferansemappen, bestilles dette i skjema nederst.

Annonse i konferansemagasin

Som en de av deres sponsorpakke har dere en annonse i vårt programblad. Merk at dette bladet sendes alle medlemmer i forkant av konferansen og deles også ut under konferanseavvikling.

Deres annonseformat er helside A5:
Bredde: 148 mm
Høyde: 210 mm
Utfall: 5 mm

Annonse må leveres i høyoppløselig format, fortrinnsvis PDF. Annonsen lastes opp nedenfor eller sendes paal@lokalradio.no. Merk at vi også trenger deres logo i høyoppløselig format til sponsorpresentrasjoner etc. Denne kan lastes opp nedenfor.

Frist for innsendelse av ferdig annonse og høyoppløselig logo er fredag 3. mars klokken 12.00. Annonse i programbladet bestilles i skjema nederst på denne siden

Forsendelser til hotellet

Skal du sende utstyr eller materiell til hotellet, bruk følgende adresse:

Scandic Hamar,
Att: Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse
Vangsvegen 121,
2318 Hamar
Norway

Avtale om sponsorat

For Norsk Lokalradioforbunds årlige landskonferanse 2023

Merk! Om dere skal ha deltakere til stede på konferansen, må hver enkelt deltaker registreres her.


Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.