Utstillerhall

Slik reiser du enklest til Hamar

Til årets konferanse kan du møte en rekke utstillere som vil vise frem det nyeste innen utstyr, verktøy, løsninger og tjenester for kringkasting og internettbasert distribusjon.

10 utstillere på 100 kvadratmeter

Som alltid er våre samarbeidspartnere som representerer et utvalg av de viktigste aktørene innen relevante bransjer for norsk lokalradiodrift en viktig og naturlig del av samlingene. Foruten det offisielle fagprogrammet og mingling med gode radiokolleger, er konferansen også en fin og viktig arena for å holde seg oppdatert på den siste teknologiske utviklingen.

Det blir i år en egen utstillingshall på drøye 100 kvadratmeter. Hallen er plassert mellom mingleområdet og den minste konferansesalen. Til konferansen kommer utstillere fra både Italia, Frankrike, Nederland, Sverige Tyskland, England og Norge. Til sammen vil 10 utstillere vise seg frem for konferansedeltakerne. I tillegg til utstillerne har vi også en rekke lojale og faste sponsorer og samarbeidspartnere som ikke vil være til stede med egen utstilling, men som tilbyr kringkastingsutstyr og tjenester som er relevante for din lokalradiodrift.

Vi oppfordrer alle konferansedeltakere til å besøke våre utstillere i ledige pauser. Leverandørene vil vise frem siste nyheter innen kringkastingsutstyr i tillegg til innovative digitale løsninger, plattformer og verktøy som kan bidra til en mer effektiv radioproduksjon og som hjelpe lokalradioene å ta nye steg inn i fremtiden.

Åpningstider utstillingshall
Lokalet åpnes for publikum klokken 10.00 hver dag, torsdag til lørdag. Det er en time før det faglige programmet starter opp i de to konferansesalene.Utstillingen stenger klokken 18.00.

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.