Spørsmål og svar

Fagkonferansen

Når arrangeres landskonferansen i 2024?

Konferansen arrangeres fra torsdag 14. mars til søndag 17. mars 2023. Fagprogrammet avvikles på torsdag fra 11.00 til ca 17.00, fredag fra 11.00 til ca 16.00 og lørdag fra 10.00 til ca 15.00. Konferansen avsluttes med festmiddag, lørdag kveld.

Hvor arrangeres konferansen i 2024?

Den avvikles på Quality Expo Fornebu. Adressen er Snarøyveien 20, 1364 Lysaker.

Hvordan reiser jeg enklest til Fornebu?
Det kommer selvsagt an hvor du reiser fra. Hvis du er tilreisende og avhengig av fly, er den enkleste og raskeste metoden å reise med fly til Gardermoen og deretter videre med flytoget til Lysaker stasjon. Fra Lysaker kan du ta buss eller taxi til hotellet.
Hvem er målgruppen for konferansen?

Lokalradiokonferansen er samlingspunktet for hele den norske lokalradiobransjen. Konferansen tar først og fremst sikte på å være en inspirasjonskilde for dem som jobber med radio til daglig. Det legges opp til et fagprogram som skal favne bredt og som er ment å gi faglig påfyll til både radioledere, programledere, markedsavdeling og teknisk personell.

Flere av sesjonene avvikles parallellt, slik at det skal være større valgmulighet for deltakerne.

Jeg vil delta, hva gjør jeg?

Billetter til konferansen kjøper du her. Velg den konferansepakken som passer din deltakelse og følg anvisningene i bestillingsmodulen. Som deltaker kan du velge om du vil forhåndsbetale konferansepakken eller gjennom tilsendt faktura. Etter at bestillingen er gjennomført vil du få en påmeldingsbekreftelse tilsendt til oppgitt e-postadresse.

Merk at reise og opphold ikke er inkludert i deltakeravgiften. Det må den enkelte deltaker ordne selv.

Kan dere hjelpe med overnatting?

Reise og opphold må deltakerne besørge selv. Norsk Lokalradioforbund har forhandlet frem gode priser på overnatting på konferansehotellet. Se mer her. Vi bistår gjerne om du/dere har behov for bistand til å bestille overnatting.

Billetter og registrering

Hvor kjøper jeg billetter?

Billetter kjøpes fra vår nettside. Her kan du se og kjøpe ulike konferansepakker og enkeltbilletter.

Hva er inkludert i konferansepakkene??
Det er spesifisert i produktspesifikasjonen til hver pakke, hvilke ytelser som er inkludert, og hva som kommer som tillegg. Reise og opphold er ikke inkludert og det må hver deltaker sørge for å ordne selv.
Må jeg medbringe billett til konferansen?

Ja, det må du. Når bestillingen er gjennomført, mottar du en kvittering sendt til oppgitt e-postadresse. Denne kvitteringen er din billett til arrangementet og må medbringes enten fysisk som utskrift eller digitalt.

Hvordan foregår registrering/innsjekk?

Innsjekk/registrering er åpen torsdag 23. mars mellom klokken 09.00 og 13.00 og fredag 24. mars mellom 09.00 og 13.00. Registrering foregår i i tilknytning til hotellets resepsjon. Ved innsjekk ut over disse tidspunktene, ta kontakt med administrasjonen i forbundet ved ankomst hotellet. Til innsjekk må du medbringe din billett.

Hva er retningslinjene for angrerett?

Angreretten gjelder ikke for tidsbestemte ytelser, herunder kjøp av billetter til enkeltarrangementer, kino og konsert. Dette er regulert gjennom angrerettloven § 22 m). Det betyr at kjøpte billetter ikke refunderes. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangementsdato.

 

Kan jeg overføre billett til en annen person?
Selvsagt. Dersom kjøper ikke kan benytte seg av plassen kan denne fritt overføres til en annen før innen tre dager før arrangementsstart. Endringer må meldes skriftlig til paal@lokalradio.no.
Hvor kan jeg se deres salgsvilkår og betingelser?
Salgsvilkårene finner du her.
Jeg finner ikke billetten min, hva gjør jeg?

Etter bestilling sendes billetten din automatisk fra vårt system til den e-posten som ble oppgitt ved bestilling. Det kan skje at e-posten fra vårt system havner i spamfilter eller søppelpost. Vi vil anbefale deg å sjekke der, før du kontakter forbundet. Dersom du ikke finner billetten, kan vi resende den til deg. Ta da kontakt med forbundet på paal@lokalradio.no.

Jeg jobber i media og trenger akkreditering, hva gjør jeg?

Send en e-post til paal@lokalradio.no som inneholder navn på personen akkrediteringen gjelder, navn på mediet denne representerer og noen om ord om hvorfor dere ønsker å bli akkreditert til arrangementet .

Måltider og sosialt program

Hvilke måltider er inkludert?

Det er spesifisert i produktspesifikasjonen til hver konferansepakke, hvilke måltider som er inkludert, og hva som kommer som tillegg.

Hva menes med fellesmiddag?

Torsdag og fredag kveld (ca klokken 20.00) arrangeres det vi kaller en fellesmiddag, et to-retters måltid i hotellets restaurant for konferansedeltakerne. Dette er ikke inkludert i deltakerprisen og må bestilles separat. Settingen og antrekk er uformell.

Hva menes med festmiddag?

Festmiddagen markerer en formell avslutning på konferansen. Der serveres en tre-retters gallamiddag under stilige rammer. Under festmiddagene deles det også ut priser og det blir også underholdning i regi av årets vertsradio for konferansen.

Andre spørsmål?

Har du andre spørsmål som ikke er besvart på denne siden, må du gjerne kontakte oss på mail eller på telefon.

 
Pål Lomeland

Pål Lomeland

Daglig leder
Norsk Lokalradioforbund

+47 971 86 849
paal@lokalradio.no

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.