Sikker betaling

I vår nettbutikk kan du velge å betale med kort, faktura eller Vipps.  Vi benytter en betalingsløsning fra Stripe Inc, der du kan betale med Visa eller Mastercard. Betaling med Vipps utføres via mobiltelefonen og i samarbeid med Vipps AS.

Ved betaling med kort trenger vi kontaktinformasjon (for eksempel navn og adresse) samt kortinformasjon (kortnummer, utløpsdato og CVC-kode). Vi bruker kortinformasjonen kun for å ta betalt og fullføre din ordre.

Resterende kortdata blir ikke lagret hos oss, men blir oversendt til kortselskapet Stripe, som er vår samarbeidspartner for betaling.

Stripe er en stor og internasjonalt anerkjent betalingsformidler som lever av å gjøre betaling på nettet trygt. Vi har ingen tilgang til betalingsinformasjon som kredittkortnummer du oppgir ved betaling. Denne informasjonen sendes kryptert direkte til dem og er aldri innom vår server. Vi får kun tilbake en bekreftelse på at betalingen er gjennomført, slik at systemet vårt kan sette status på bestillingen din til betalt.

Les mer om Stripe
Les mer om Vipps

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.