SPONSORER
Informasjon til sponsorer og utstillere
Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse

Velkommen som sponsor for Norsk Lokalradioforbunds landskonferanse 2020. Konferansen avholdes fra 16. til 19. april 2020 på Radisson Blu, Trondheim Airport Hotel.

Her følger en del praktisk informasjon til våre sponsorer. Siden konferansen nærmer seg har vi også behov for å få oversikt over deltakernavn og antall konferansedeltakere fra deres bedrift. Vi vil også å kartlegge deres behov og ønske om markedsføring under konferansen. Derfor ber vi om at dere som sponsor fyller ut formen nederst på denne siden og returnerer et snarlig svar på spørsmålene som følger der.

1. Utstillerstand

Utstillerarealet befinner seg i tilknytning til pause/mingleområdet utenfor hovedsalen.  Rigging kan starte torsdag morgen og vi anbefaler å være klare i god tid før konferansen åpner med registrering klokken 11.30. Det vil ikke være definerte plasseringer og vi praktiserer førstemann til mølla–prinsippet. Vi setter klar bord og stoler, slik at det bare er å forsyne seg etter behov. Vi vil også sørge for at det ligger klar strøm på standplassene.

Fredag kommer en ny pulje med deltakere og og det er lagt opp til registrering, mingling og utstillerbesøk mellom klokken 11.00 og 12.55, frem til første sesjon starter. Det er 15 minutters pauser mellom hver sesjon. Det er også lagt opp til en noe lengre pause fredag mellom 15.00 og 15.30

Det er aksess til bra trådløst nettverk i utstillerområdet. Kode utleveres ved ankomst. Det er bra tilgang med strøm i utstillerarealet, men vi oppfordrer å ta med skjøteledning eller strømpadder for sikkerhets skyld.

Norsk Lokalradioforbund stiller med en person som vil være  til stede fra torsdag morgen for å hjelpe til med praktisk tilrettelegging. Så fremt dere skal sende utstyr og lignende til hotellet, benyttes adressen nevnt under.

2. Markedsmateriell i konferansemappe

Dersom dere ønsker å brosjyremateriell eller flygeblad med tilbud eller informasjon i konferansemappen, må dette være på plass på hotellet innen tirsdag 14. april klokken 12.00. Konferansemappene utleveres alle deltakere ved registrering og inneholder fra før konferanseprogram og annen viktig konferanseinformasjon. Konferansemappene pakkes klare onsdag kveld. Dersom sponsor ønsker brosjyre eller lignende i konferansemappen, bestilles dette i skjema nederst.


Materiell sendes:

Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport
MRK: Landskonferanse Norsk Lokalradioforbund
Lufthavnveien 30,
7502 Stjørdal

3. Annonse i programblad

Som en de av deres sponsorpakke har dere en annonse i vårt programblad. Merk at dette bladet sendes alle medlemmer i forkant av konferansen og deles også ut under konferanseavvikling.

Deres annonseformat er helside A5:
Bredde: 148 mm
Høyde: 210 mm
Utfall: 5 mm

Annonse må leveres i høyoppløselig format, fortrinnsvis PDF. Annonsen sendes paal@lokalradio.no. Merk at vi også trenger deres logo i høyoppløselig format til sponsorpresentrasjoner etc. Denne sendes til samme e-postadresse.

Frist for innsendelse av ferdig annonse og høyoppløselig logo er 20. mars. Annonse i programbladet bestilles i skjema nederst på denne siden.

4. Sponsorpresentasjon

Utstillerpresentasjonene blir vevd inn i fagprogrammet både torsdag, fredag og lørdag. Her vil våre samarbeidspartnere få muligheten til å presentere egen virksomhet samt egne produkter og tjenester foran konferansedeltakerne. Lengden på hver presentasjon er maksimalt 8 minutter.

Dersom sponsoren planlegger å benytte seg av en digital presentasjon, ber vi om å få tilsendt denne på forhånd. Denne sendes til eivind@lokalradio.no innen onsdag 15. april.

Vil du benytte deg av muligheten til å snakke direkte til deltakerne i plenum, kan du bestille dette i skjemaet under.

5. Bestilling av overnatting

Overnatting er ikke inkludert og her sponsordeltaker må selv sørge for reise og bestilling av hotellopphold. Norsk Lokalradioforbund har forhandlet frem en meget overkommelig pris for overnatting. Prisen for en person i standard enkeltrom er  kun 960,- kroner pr. døgn. Pris for to personer i standard dobbeltrom er 1060,- kroner pr. døgn.

Overnatting kan bestilles på tre måter. Enten på Radisson sin nettside (Se lenker under), på mail info.trondheim.airport@radissonblu.com eller på telefon +47 74 84 36 00. For bestilling til større grupper, anbefales bestilling på mail eller telefon. For å kunne benytte seg av tilbudet fremforhandlet av NLR, må du oppgi kode 2004LOKALR ved bestilling på telefon og mail.

Reservasjonen må garanteres med kort og betaling skjer i forbindelse med oppholdet. Siste frist for å benytte seg av dette tilbudet er 13. februar 2020. Etter denne dato slippes alle forhåndsbestilte hotellrom, og vi kan heller ikke garantere plass på hotellet.

6. Sponsordeltakere, registreringsavgift og måltider

Hver sponsordeltaker betaler en registreringsavgift på kroner 1500,-. Denne  inkluderer kaffepakke alle konferansedager, baguett torsdag og fredag, inngang fagkonferanse alle dager og lunsj lørdag. Øvrige måltider er ikke inkludert i prisen og kan bestilles individuelt nedenfor.

Tilbakemeldingsskjema

  [md-card title="Informasjon om sponsor" subtitle="Firmanavn og faktureringsdetaljer" titlesize="large"]

  Oppgi fullt selskapsnavn


  Oppgi fakturaadresse


  Oppgi postnummer


  Oppgi postnummer

  Oppgi navn sponsors kontaktperson


  Oppgi e-postadresse til sponsors kontaktperson


  [/md-card]

  [md-card title="Informasjon om deltakere" subtitle="Antall og navn på sponsordeltakere" titlesize="large"]

  Prisen per sponsordeltaker er 1500,-. Dette inkluderer kaffepakke alle konferansedager, baguett torsdag og fredag, inngang fagkonferanse alle dager og lunsj lørdag. Øvrige måltider er ikke inkludert i prisen og kan bestilles individuelt nedenfor.

  Deltaker 1

  Oppgi fullt navn på deltakeren


  JANEI

  Fellesmiddag torsdag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Fellesmiddag fredag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Festsmiddag lørdag koster kroner 795,- pr. person

  Deltaker 2

  Oppgi fullt navn på deltakeren


  JANEI

  Fellesmiddag torsdag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Fellesmiddag fredag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Festsmiddag lørdag koster kroner 795,- pr. person

  Deltaker 3

  Oppgi fullt navn på deltakeren


  JANEI

  Fellesmiddag torsdag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Fellesmiddag fredag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Festsmiddag lørdag koster kroner 795,- pr. person

  Deltaker 4

  Oppgi fullt navn på deltakeren  JANEI

  Fellesmiddag torsdag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Fellesmiddag fredag koster kroner 395,- pr. person


  JANEI

  Festsmiddag lørdag koster kroner 795,- pr. person

  [/md-card]

  [md-card title="Kartlegging av markedsføringsbehov" subtitle="Angi hvilke av de tilgjengelige profileringsmulighetene vil din bedrift delta på " titlesize="large"]

  Brosjyre/Flygeblad

  JANEI

  Les mer om alternativet under punkt 2 ovenfor

  Annonse i programblad

  JANEI

  Les mer om alternativet under punkt 3 ovenfor

  Utstillerpresentasjon

  JANEI

  Les mer om alternativet under punkt 4 ovenfor

  [/md-card]