Trygg konferanse

[vc_row][vc_column][wgl_spacing spacer_size=”15″][wgl_double_headings align=”center” title_color=”#232323″ subtitle_color=”#cc0000″ bgtitle_size=”100px” bgtitle_color=”#f3f3f3″ title=”Informasjon om smitteverntiltak” bgtitle=”Trygg konferanse” responsive_font=”true” font_size_mobile=”28″ bg_responsive_font=”true” bg_font_size_mobile=”50″][wgl_spacing spacer_size=”45″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Det er ikke lenger særskilte smittevernregler knyttet til arrangementer, ut over generelle anbefalinger til befolkningen. Grunnleggende smittevernråd er fortsatt viktige, all den tid koronapandemien fortsatt er pågående. For å redusere risikoen for smitte og sykdom under årets konferanse, vil den arrangeres med enkelte tiltak som er strengere enn hva som er lovpålagt. Vi henstiller til alle konferansedeltakere om å sette seg inn i kjørereglene og hensynta disse.

Årets konferanse arrangeres i store romslige lokaler som gjør at det er lettere å ivareta smittevern på en mer forsvarlig måte. Vi har også iverksatt ytterligere tiltak, blant annet i samarbeid med hotellet, for å forebygge smitte og sikre at konferansen gjennomføres som et trygt arrangement.

Bakgrunnen for tiltakene er dels fordi lokalradiobransjen er sårbar i forhold til bemanning, men også for å ta hensyn til deltakere som har økt risiko for alvorlig sykdomsforløp eller som av andre grunner ønsker å begrense sin sosiale omgang med andre.

Generelle smitteverntiltak som gjelder alle deltakere
Alle deltakerne oppfordres til å tenke smittevern og følge Folkehelseinstituttets generelle smittevernråd for befolkningen. I hovedtrekk går dette på å holde seg hjemme når en er syk og ha god hoste- og håndhygiene.

Deltakere som har fått påvist koronasmitte innenfor fire dager før avreise eller som har nyoppståtte luftveissymptomer som feber, hoste, sår hals eller nedsatt allmenntilstand, kan ikke delta på konferansen. Dersom det skulle det oppstå symptomer underveis, ber vi om at ikke-boende holder seg hjemme og at boende deltakere forblir på hotellrommet til årsaken er klarlagt gjennom en hurtigtest eller at symptomene går over. Alle deltakere oppfordres til å medbringe hurtigtest(er) til konferansen.

Videre gjelder følgende råd for alle deltakere:

  • Hold avstand til andre konferansedeltakere, der det er mulig.
  • Vis respekt for at enkelte deltakere ønsker å begrense sosial kontakt.
  • Vær varsom med håndhilsning og lignende
  • Ha god håndhygiene. Både håndvask og alkoholbasert hånddesinfeksjon er gode og effektive metoder for en god håndhygiene.
  • Sitt gjerne på samme plass under hele konferansen, så langt det lar seg gjøre.

Andre smitteverntiltak

  • Selv om det ikke lenger er et krav, vil konferansesalene ha et oppsett, der seter vil stå i en avstand til hverandre på minimum en meter.
  • Håndsprit vil være tilgjengelig ved inngangen til konferansesalene, og inne i lokalet.
  • Hotellet vil sørge for regelmessig rengjøring av konferanseområdene. Dette gjelder også kaffemaskiner, dørhåndtak eller andre kontaktflater som er hyppig i bruk.
  • Teknisk utstyr som brukes av flere, vil desinfiseres mellom hver bruke

[/vc_column_text][wgl_spacing spacer_size=”70″][/vc_column][/vc_row]

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.