[ 13. januar 2020 by para 0 Comments ]

Peter van Beusekom

Peter van Beusekom har helt siden ungdommen, vært interessert og involvert i radio – og gjennom mange år også for lydprosessering for radio. Peter begynte å jobbe for Orban Europe i 2004 som senior salgs og teknisk support ingeniør.

Han er ansvarlig for Orbans ingeniørteam på oppsett av prosessorer i flere europeiske land, samt asisatiske og land i stillehavet som BBC Regional og nasjonal, ASTRO Malaysia, ABC, SCA, ARN Australia, samt for Bauer media og andre små og store kommersielle radioaktører.

[ 11. desember 2019 by para 0 Comments ]

Torgeir Waterhouse

Torgeir Waterhouse har jobbet med it og it-politikk i Forbrukerrådet og IKT-Norge i mer enn 20 år. Han har nylig etablert sitt eget rådgivningsselskap, Otte som bistår kunder i å forstå hvordan teknologi, teknologianvendelse og myndighetenes rammevilkår påvirker forretningsmodellene, mandatet eller samfunnsoppdraget deres. Waterhouse arbeidet frem til høsten 2019 som direktør for internett og nye medier i IKT-Norge, i tillegg har han deltatt i flere offentlige utvalg, styrer og organisasjoner, som feks Lær Kidsa Koding, og gitt råd og bistått en lang rekke selskap og prosjekter. Han er en ettertraktet rådgiver og foredragsholder, og benyttes ofte i mediene.

[ 6. desember 2019 by para 0 Comments ]

Jens Harald Jensen

Jens Harald Jensen er senioringeniør i seksjon nett og tjenester i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

[ 6. desember 2019 by para 0 Comments ]

Gordana Lunestad

Gordana Lunestad er senioringeniør i spektrumsavdelingen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

[ 4. desember 2019 by para 0 Comments ]

Heidi Røneid

Heidi Røneid er leder i Medietilsynets fagutvalg for tilskudd til lokale lyd- og bildemedier

 

[ 4. desember 2019 by para 0 Comments ]

Morten Scott Janssen

Morten Scott Janssen er prosjektredaktør i P4 og har tidligere jobbet som programleder og redaktør i både P4 og Radio Ung i Oslo. Han er også daglig leder i Radiodager og leder av hovedjuryen i Prix Radio.

 

[ 4. desember 2019 by para 0 Comments ]

Petter Bae Brandtzæg

Petter Bae Brandtzæg er førsteamanuensis og forskningsleder ved institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo og sjefforsker ved SINTEF. Han har i over 20 år forsker på samspillet mellom mennesker/samfunn og ny teknologi, med vekt på sosiale medier, nye bruksmønstre, sosial kapital, falske nyheter og tillit til mediene.

 

[ 3. desember 2019 by para 0 Comments ]

Gunnar Grønlund

Gunnar Grønlund har mange års erfaring med mobilproduksjon og opplæring av NRK-journalister i video- og mobil-journalistikk. I tillegg har han undervist på Institutt for Journalistikk, Journaliststudiene på UIO, Oslo MET, Høyskolen Kristiania, Høyskolen i Lillehammer m. fl. Han administrerer Facebookgruppa iPhoneReporter som har 2500 medlemmer.

Norsk Lokalradio Forbunds Landsm¿te 2018.
[ 3. november 2019 by para 0 Comments ]

Vilde Batzer

Vilde Batzer er podkastansvarlig i NRK. Hun har tidligere blant annet vært redaksjonssjef for humor og underholdning i NRKP3.

[ 3. november 2019 by para 0 Comments ]

Bjørn Tore Grøtte

Bjørn Tore Grøtte er kanalsjef for NRK P1. Han har tidligere arbeidet som redaksjonssjef for NRK P3 og mP3.