[ 1. april 2019 by para 0 Comments ]

Pia Braadland

Pia Braadland er sjefingeniør i spektrumsavdelingen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

[ 1. mars 2019 by para 0 Comments ]

Øyvind Vasaasen

Øyvind Vasaasen er avdelingsdirektør Medieutspilling og beredskap i NRK

[ 1. mars 2019 by para 0 Comments ]

Christine Calvert

Christine Calvert er en svært anerkjent foredragsholder. Christine er Norges eneste tekstdoktor. Hun har jobbet med skriving og innholdsutvikling i 30 år. Når hun ikke holder foredrag, kurs og verksteder i inn- og utland, underviser hun på Høyskolen Kristiania på bachelor i Digital markedsføring. Calvert har skrevet bøkene “Skriv så det selger” og “Skriv for nettet – kort og godt”.

[ 26. februar 2019 by para 0 Comments ]

Øystein Karlsen

Øystein Karlsen er overingeniør i spektrumsavdelingen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.

[ 2. januar 2019 by para 0 Comments ]

Tore Bell

[ 20. desember 2018 by para 0 Comments ]

Ketil Morstøl

 

 

[ 19. desember 2018 by para 0 Comments ]

Stig Hjerkinn Haug

Stig Hjerkinn Haug er forfatter, foreleser, foredragsholder og landets første Idéastronaut. Haug har mer enn 1000 foredrag på samvittigheten, og han har designet og ledet hundrevis av ideprosesser. Han er er en av gründerne bak Stig og Stein AS, som frem til 2009 drev Radiobyrået – Nordens største produksjonsselskap for radioreklame. Stigs rolle i sitt eget selskap har hele veien vært »gjennomføreren» av en rekke mulige og umulige prosjekter, og »overoppsynsmann» for at nysgjerrigheten tilfredsstilles, og at de kreative muskler trenes slik at det gis plass for nytenkning og kreativitet.

 

 

[ 13. desember 2018 by para 0 Comments ]

Mari Velsand

[ 11. desember 2018 by para 0 Comments ]

Camilla Minnhagen

Camilla Minnhagen er senioranalytiker hos Institutet för Reklam- och Mediestatistik. IRM er et uavhengig og selvfinansiert institutt hvis formål er å kontinuerlig undersøke og kartlegge det norske og svenske reklame- og mediemarkedet. Instituttet gjennomfører analyser og lager prognoser når det gjelder reklamemarkedets utvikling og publiserer regelmessig rapporter og publikasjoner.

[ 3. desember 2018 by para 0 Comments ]

Jeppe Songe-Møller

Jeppe Songe-Møller har arbeidet i advokatfirmaet Schjødt siden 2007. Han arbeider særlig med regulering, kontrakter og transaksjoner innen informasjonsteknologi, digitale medier, internett og telekom. Han har omfattende erfaring med rådgivning til norske og internasjonale selskaper innen e-handel, ny teknologi, personvern, ekom, teknologioverføringer og lisensiering. Jeppe har arbeidet som juridisk rådgiver/fung. seksjonssjef i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), med fokus på rammevilkår for mobil, satellitt og kringkasting. For tiden leder han flere større GDPR-prosjekter og holder jevnlig foredrag om praktiske konsekvenser av GDPR.